tag:blogger.com,1999:blog-8770111522058998887.post3114187906524399670..comments2024-03-11T14:24:41.218+01:00Comments on Blog pro mlsné jazýčky: MarcipánkyJitka S.http://www.blogger.com/profile/15034771524072138970noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8770111522058998887.post-9898259312264112712015-12-12T12:12:02.669+01:002015-12-12T12:12:02.669+01:00Tohle je náš rodinný recept. :)) Má ale pár fíglů....Tohle je náš rodinný recept. :)) Má ale pár fíglů. Cukr je potřeba dát krystal!!, hodí se i přidat trochu prášku na pečení, v našem receptu bylo 1/2 lžičky skořice a na špičku nože hřebíčku, a hlavně se musí nechat aspoň 14 dní odležet na lodžii.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03079037082167400574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8770111522058998887.post-9115600964648699462014-10-19T07:57:35.982+02:002014-10-19T07:57:35.982+02:00Jak postupně některé recepty zkouším, tak zjišťuju...Jak postupně některé recepty zkouším, tak zjišťuju, že asi dřív měli raději výraznější chutě. Zázvorky občas dělávám, ale potřebují dlouhou dobu na rozležení.Jitka S.https://www.blogger.com/profile/15034771524072138970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8770111522058998887.post-36943781205278878312014-10-18T20:09:58.178+02:002014-10-18T20:09:58.178+02:00Aspoň sis to vyzkoušela, vypadají náramně. Příště ...Aspoň sis to vyzkoušela, vypadají náramně. Příště si jen upravíš množství koření. Kdoví, třeba byly tenkrát jiné chutě a marcipánky od Rettigové byly populární... :-)<br />Letos bych chtěla zkusit zázvorky, jednou jsem je dělala a byly moc dobré.<br />Vendyhttp://eumenidas.blog.cznoreply@blogger.com