čtvrtek 17. dubna 2014

Špenát "Malého kuchtíka"

Adámek od malička miluje vaření. Mezi jeho první hračky patřilo dětské nádobíčko, které mi neustále strkal v kuchyni do kredence. Od té doby trošku povyrostl, ale příprava jídla ho stále fascinuje. V televizi má rád pořady o vaření, zvlášť pro děti. Draci v hrnci patří k nejoblíbenějším. Není divu, že ho brzy napadlo: "Když může doopravdy vařit ten kluk v televizi, tak proč bych nemohl i já!" A po ujištění, že skutečně může, pokud bude pod dozorem, následoval další nápad: "Mohli bychom to natočit a poslat do televize." Byl trošku zklamán, když jsem mu vysvětlila, že na vysílání v televizi to nebude, ale slíbila jsem mu, že pokud se to podaří, dáme to na internet.

A tak začala série filmů "Malý kuchtík" a vy je čas od času budete nalézat v nové stejnojmené rubrice i tady na blogu. Tedy alespoň do té doby, než to některého z nás přestane bavit. Videa vznikají v domácích podmínkách, které se dost liší od situace v televizním studiu, především orientací vybavení a osvětlením prostoru. Navíc je zatím nemožné připravit něco jako scénář, o režii ani nemluvě. Snad se vám bude nová rubrika líbit a nedokonalosti omluvíte.








1 komentář:

  1. To je úplně fantastický, jakej je Adámek šikula! Vlastně ten špenát uvařil úplně sám, jen s tvou navigací. Klobouk dolů! Kolik takových malých dětí dokáže takhle vařit? Je bezvadnej, je nadanej a kdo ví, třeba jednou bude mistr kuchař.

    OdpovědětVymazat